Mintea, Corpul și Spiritul Abordare a Durată de Pierdere în Greutate

„În fiecare An am inceput o noua dieta. Ce sugestii aveți pentru a ajuta-ma rămânem la dieta în acest an?” În ciuda bunelor noastre intenții, mulți dintre noi nu-l facă, în ianuarie trecut cu declarațiile noastre. Aici e modelul: inițială de excitare, așteptări mari și grandioase promisiuni pentru a obține în formă, urmată de amânare, vinovăție și dezamăgire. Dacă sunteți unul dintre oamenii care a pus același scop, în fiecare an, de această dată este rândul tău pentru a reuși! Urmați aceste sfaturi pentru a vă ajuta să setați-te pentru rezultate pozitive și de a face dvs. de pierdere în greutate visele în realitate.

1. Schimbarea este un Proces

Adevărata schimbare nu este niciodată fără efort! Nu există o formulă secretă, și nici o greutate instant cu dizolvare pastila. Pot exista oameni care promit aceste lucruri, dar încă nu am văzut unul care dureaza pe termen lung. Desigur, există liposuctie și diverse gastric chirurgia procese, dar chiar și atunci încă mai au pentru a ajusta stilul tău de viață pentru a menține rezultatele. Pierderea in greutate este un proces care vă aflați. Faci greșeli și să învețe din aceste greșeli. În acest proces, te învață să crezi în tine, să câștige încredere, și vă decideți să vă dea de succes. Cheia este acest lucru – procesul du-te printr-este chiar mai important atunci scopul final în sine. Pentru că cine ai devenit în acest proces este cea mai importantă recompensă.

2. Știu Ce sunteți în Mișcare Spre

Pierderea in greutate de multe declarații sunt făcute de frustrare și ca răspuns la un model negativ sau obiceiul pe care doriți să o modificați sau end. Exemplele includ: „nu vreau să fiu gras” sau „nu vreau să mă gândesc la mâncare tot timpul.” Cu toate acestea, este dificil să se dezvolte impuls de la un negativ dorința. Succes obiectivele nevoie de a conduce vehicule și pasiune! Defini ceea ce doriți în termeni pozitivi și permiteți-vă o atitudine pozitivă pentru a menține motivația puternică pentru termen lung.

3. Dezvolta o Relatie cu Alimente

Revenirea sa sănătos, liniștit, și cu succes a manca începe prin înlocuirea reguli stricte de dieta, cu scopul de a dezvolta o relație intimă cu alimente. O relație bună cu mâncarea implică alegerea alimentelor care face să te simți mai viu și vibrant. Acest lucru înseamnă selectarea alimente care cresc nivelul de energie, sănătate, plăcere, și motivația. Acest lucru nu este despre a fi „bun” sau a manca „bine” alimente, dar despre consumul de alimente care face să te simți mulțumit pe ambele fizice și bucuria niveluri. Scopul tau este de a simți împlinită și conținutul după ce mănâncă într-o abordare holistică mintea, corpul și spiritul mod, nu bolnav, incomod, lipsit, sau vina călărit.

4. Mâncarea Este o Extensie de Iubire de Sine

Mănâncă în relație cu foame, satietate, satisfacție și bucurie este de aproximativ început să-ți cunoști la un nivel intim. Este vorba despre sentimentul de dreptul de a avea grijă de corpul dumneavoastră și bunăstarea emoțională. Observa cum te simti si inainte de a manca întreabă-te, „Este într-adevăr ceea ce vreau?” Apoi decide. Prin tratarea mintea, corpul și spiritul cu respect, mananci mai putin nu din cauza de reguli rigide, ci pentru că au luat o decizie care este important să se simtă bine. Conectează-te cu corpul tău și să mănânce alimente care satisface pe mai multe niveluri, inclusiv de sănătate, de energie, de gust și de mulțumire. Mânca într-un mod care permite un sentiment de stare de bine, atât acum, cât și mai târziu.

5. Să renunțe Vina

Cred că te-au „inselat” pe dieta ta și apoi să-ți spui că ai distrus orice șansă de succes produce sentimente de vinovăție și de eșec. Dacă ați mânca prea mult, să recunoască comportamente cu adevărul și compasiunea. Devin curios de ce faci ceea ce faci, și lăsați critica și judecata în urmă. Accepta alegerea pe care ai făcut-o, să învețe din experiența dumneavoastră, și apoi spui că sunt capabile de a face știri alegeri. Concentreze pe obiectivul dvs. imediat, și nu așteptați până luni sau săptămâna viitoare să ia măsuri.

6. Cred Că „Management” În Loc De „Control”

De Control implică o relație contradictorie cu alimente. De Control tinde să spui că ești într-o luptă constantă de a avea putere peste greutate, alimentatie, sau corpul tau. În loc de a folosi forța pentru a avea putere asupra ceva, luați în considerare utilizarea o mai iubitoare de stil de management. Atunci când reușești ceva, ai de lucru cu ea pentru a obține rezultatele dorite. Te uni cu dorinta sau scopul. Mai degrabă decât interzicerea te sa mananci anumite alimente, de a gestiona situația. Dacă ceea ce iti place se întâmplă să fie de tort sau cheeseburgeri, apoi ia în considerare modalități creative de a mânca ceea ce vrei.

7. Evita Prea Foame

Sar peste mese și gustări este un set de până la binge sau de a mânca prea mult. Atunci când majoritatea oamenilor se face foame, toate intențiile de moderat, conștientă de alimentatie zbura pe fereastră. Problema cu ignorând sentimentele de foame este că veți începe, de asemenea, ignorând sentimentele de plenitudine. În curând corpul tau nu este responsabil de a manca – planul de dieta. Încercați să tune în foame și să mănânce la scurt timp după ce a văzut foame. Oferim toate alimentele pe care organismul tanjeste pentru sănătate și plăcere.

8. Pune-Ți Mintea În Contact Cu Corpul Tau

Fizice regulate circulație – dacă grădinăritul, mersul pe jos, ridicarea de greutati, sau practica de joc ball – vă ajută să vă conectați cu corpul tau. Mișcarea fizică oferă un sentiment de bunăstare, încredere, și de conștientizare a corpului. Include mișcarea regulată într-un mod care se simte pozitiv. Sănătos, frumos organismele vin în toate formele și mărimile.  http://castigderezistenta.info/

9. Face Mâncarea Să Aibă Gust Bun

Dacă aveți nevoie să adăugați un pic de zahăr, grăsimi, sare, ierburi sau condimente pentru a face alimentele gust mai bun, atunci fă-o. De asemenea, asigurați-vă că pentru a menține o abundenta de mâncare bună în jurul valorii de și o mulțime de varietate. Rasplateste-te cu alimente nutritive alegeri care sa te simti energizat și în viață. Umple-ți casa cu tot felul de plăcută alimente proaspete – fructe și legume, fasole, cereale integrale, carne slaba, carne de pasăre, pește și produse lactate. Fiind capabil de a alege alimentele pe care doriți să mănânce este începutul de o nouă relație sănătoasă cu mâncarea.

Dacă ați setat pierdere în greutate ca scopul tau, încă o dată, vă felicit pentru exploatație strâns la visul tău! Începe în stare proaspătă, se concentreze pe aspectele pozitive ale curajul tau, si da-ti credit pentru determinarea ta. În călătoria dumneavoastră de pierdere în greutate de succes, ia în considerare folosind sfaturile de mai sus pentru a construi entuziasm, încredere și echilibru. Nu renunța niciodată la visul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *